Aangeboden door: dealmobiel

Wat is het beste telefoon abonnement?

Foto: pexels

Loopt jouw telefoon abonnement binnenkort af en weet je nog niet wat je wil doen? Je kunt natuurlijk verlengen of kiezen voor een nieuw abonnement. Iedereen is op zoek naar het beste abonnement, maar dit abonnement is niet voor iedereen hetzelfde. In onderstaand artikel zal ik je de mogelijke opties toelichten.

Je huidige abonnement verlengen

Wanneer jouw telefoon nog prima functioneert en je bent tevreden met je huidige bundels kan verlengen de juiste keuze zijn. Hierin heb je na afloop van je abonnement het toestel volledig afbetaald. Dit betekent dat je niet meer maandelijks toestel krediet hoeft te betalen. Je betaalt alleen nog voor het gebruik van het netwerk. Dit zorgt ervoor dat je ineens een stuk minder geld per maand kwijt bent aan je abonnement.

Een nieuw abonnement met toestel

Wanneer je niet meer zo tevreden bent over je huidige smartphone of je wil simpelweg het nieuwe model in huis halen kan je kiezen voor een nieuw abonnement met toestel . Dit zorgt er wel voor dat je weer een maandelijks bedrag moet betalen voor het toestel. Ook sluit je hierbij tegelijkertijd een data- en belbundel af. Denk hierbij goed na hoeveel data je nodig hebt. Het is vaak goedkoper om maandelijks een iets hoger bedrag te betalen voor meer data, dan dat je data moet bijkopen omdat je te weinig hebt.

Sim only

Ben je nog wel tevreden over je toestel maar niet over je bundels, dan kan je kiezen voor sim only. Hierbij blijf je gebruik maken van je huidige telefoon. Het enige wat je hoeft te doen is de nieuwe simkaart in je oude telefoon plaatsen.

Eén ding is hetzelfde voor al deze abonnementen: het is een goed idee om te vergelijken. Je wil natuurlijk geen contract bij een provider afsluiten om vervolgens een veel betere aanbieding te zien. Om dit scenario te voorkomen hebben wij van dealmobiel.nl een vergelijkingstool opgesteld. Deze zorgt ervoor dat je op een gemakkelijke manier kunt vergelijken. Hierin hebben we het streven dat jij binnen één minuut het beste telefoon abonnement kunt vinden. Binnen deze tool kan je kiezen voor sim only en abonnement met toestel.