Openingstijden Rabobank wijzigen

Flow Media / Corinne Groenenberg

Wolvega - De openingstijden van de Rabobank in Wolvega wijzigen. Het kantoor is vanaf 1 januari van maandag tot en met vrijdag geopend van 13.00 uur tot 16.00 uur in plaats van de hele dag.

Bankieren bij de Rabobank kan op veel manieren: online, telefonisch en via adviseurs in de vestiging of thuis. Recent onderzoek laat zien dat klanten de Rabo-vestigingen steeds minder bezoeken. Dat geldt ook voor de Rabobank in Wolvega. Steeds meer klanten bankieren online.

Tijdens deze nieuwe openingstijden kunnen klanten nog steeds in het filiaal terecht voor dagelijkse bankzaken zoals geld storten, binnen geld opnemen en andere eenvoudige servicehandelingen. Uiteraard kan iedereen buiten deze openingstijden er wel terecht voor een afspraak met een adviseur over uitgebreidere bankzaken zoals onder andere hypotheken en beleggen.

Van de geldautomaten die zich buiten het bankgebouw bevinden, kan iedereen gewoon 24 uur per dag gebruik blijven maken. Dit geldt ook voor de automaat voor het storten van sealbags. De gewijzigde tijden hebben wel gevolgen voor de automaten in de bank. Geld storten en muntgeld opnemen is vanaf 1 januari alleen mogelijk tijdens de openingstijden.

Bezoek aan huis

Voor mensen die niet zelfstandig naar de bank kunnen gaan zijn er diverse mogelijkheden beschikbaar zoals het bezorgen van geld bij de klant thuis. Met informatie, advies en hulpmiddelen zorgt de Rabobank ervoor dat de klant zelfstandig of samen met iemand bankzaken kan regelen. Dit kan op het kantoor of gewoon thuis.

Altijd dichtbij

Ondanks de gewijzigde openingstijden is en blijft de Rabobank in Wolvega betrokken en dichtbij. De bank vindt het belangrijk in een actief dorp als Wolvega te zijn en te blijven.

Nieuws

menu