Op ’t Hof neemt bouwmarkt Chris Mayer over

Eigen foto

Wolvega - Bouwmarkt Chris Mayer in Wolvega wisselt van eigenaar. Wegens het ontbreken van bedrijfsopvolging gingen John en Antje Maijer op zoek naar continuering van het bedrijf. Met Gerrit en Jan op ’t Hof van Op ’t Hof Technische Groothandel is een overeenkomst bereikt over de overname.

De bouwmarkt, die in 1963 begon, gaat verder als een technische groothandel voor bouw, industrie en techniek. De hout- en bouwmaterialen komen te vervallen in het assortiment. Daarentegen worden de overige assortimenten verder uitgebreid. Ook komt er een afdeling bedrijfskleding en machineverhuur bij.

Op ’t Hof Technische Groothandel houdt zich al ruim 21 jaar bezig met het beleveren van bouw, industrie en techniek in een uitgestrekt gebied. Sinds de start in 1999 heeft Op ’t Hof een stabiele groei weten te bewerkstelligen. Op 1 september 1999 is Jan op ‘t Hof voor zichzelf begonnen met een winkel in Nederhemert. In 2008 is door broer Pieter een vestiging op Urk geopend. Door een overname in 2016 kwam er in Veen een technische groothandel bij.

Sinds dit jaar is broer Gerrit in het bedrijf gekomen. Hij zet met ingang van 1 maart Bouwmarkt Mayer voort onder de naam Op ’t Hof Wolvega. De vertrouwde gezichten blijven in de winkel. Na de overname wordt het assortiment bedrijfskleding sterk uitgebreid en wordt de mogelijkheid aangeboden om bedrijfskleding te bedrukken. Daarnaast wordt het assortiment uitgebreid met accu’s, olie en vetten (voor voertuigen en industrie).

Ook particuliere klanten zijn van harte welkom. Dit komt tot uiting door onder andere een groter assortiment bevestigingsmaterialen, die per stuk af te nemen zijn en uitbreiding van het water- en tuingereedschap. Tenslotte wordt het bestaande assortiment bij verschillende merken verdiept en wordt er gestart met verhuurservice van allerlei materialen. Kijk voor onze catalogus op de website. In overleg kunnen de materialen bezorgd worden in de regio.

Vanaf zaterdag 27 februari gaat de winkel een week dicht in verband met de nieuwe inrichting van de winkel. Vanaf maandag 8 maart gaat de winkel voor het eerst open onder de naam Op ’t Hof Wolvega. Bestellingen zijn telefonisch (0561-612412), via de mail ( wolvega@opthofbv.nl ) of via WhatsApp (0561-612412) te plaatsen.

Nieuws

menu