Oliehoorn roept snackbar De Passage uit tot sausambassadeur

Menno de Koe neemt een speldje en een oorkonde in ontvangst. Eigen foto

Tijdens een bezoek van de bekende sausproducent Oliehoorn werd Menno de Koe (eigenaar van Snackpoint De Passage in Wolvega) compleet verrast toen er opeens een cameraploeg voor zijn neus stond.

De samenwerking tussen beide bedrijven heeft de familie Oliehoorn doen besluiten het bedrijf De Passage uit te roepen tot officiële ambassadeur van het sausmerk. Menno de Koe nam een speldje en een oorkonde in ontvangst.

Naast dat zij alle sauzen van Oliehoorn gebruiken, verkoopt De Passage losse flessen voor thuisgebruik. De kwaliteit van Oliehoorn en de smaken van de verschillende sauzen heeft De Passage zeven jaar geleden doen besluiten met dit merk te gaan samenwerken.

‘De lijntjes zijn erg kort’, zegt De Koe, ‘hierdoor kunnen we ook regelmatig iets unieks bedenken en uitwerken’. Vanwege deze feestelijke gebeurtenis heeft De Passage samen met Oliehoorn vier actie burgers samengesteld (Truffelburger, Cocktailburger, BBQ burger en Mosterd Dille burger). Deze zijn tot 1 augustus exclusief bij De Passage verkrijgbaar.

Elke klant die een van de actieburgers besteld, krijgt er een gratis flesje saus van Oliehoorn bij. Tevens maakt de klant kans op een prijs. De eerste prijs is een VIP Arrangement in de skybox bij SC Heerenveen, de tweede prijs is een BBQ Barrel van Oliehoorn en de derde prijs is een sauzenset van Oliehoorn. Om kans te maken op de prijzen dienen klanten hun kassabon voorzien van naam en telefoonnummer in te leveren bij De Passage.