Nieuwe baby-spa in Wolvega

Melanie van der Voort. Piet Bosma

Melanie van der Voort is samen met haar partner Ronnie een nieuwe baby-spa in Wolvega begonnen. Het bedrijf heet Meja, de eerste twee letters van Meilana en Jaivy, de kinderen van het paar, samengevoegd.

‘Met opleidingen en werk binnen de pedagogiek, doktersassistente, verzorgende IG en EHBO in mijn zak ben ik mijn gaan verdiepen in hydrotherapie en Shantala babymassage. Ik ben zo enthousiast geworden dat ik mijn eigen baby-spa heb opgezet’, zegt Van der Voort (31).

Bij de spa kunnen baby’s massage en de baby float ervaren. De pasgeborenen krijgt een speciale drijfband om en mag dan dobberen in het warme water van een baby bubbelbad. Van der Voort: ‘Een van de mooie aspecten die ik wil laten zien is de verbinding tussen ouder en kind. Als een baby tot volledige ontspanning komt, is dat een geweldig moment voor ouders.’ Daarnaast ondersteunt ze baby’s met onder meer darmkrampjes, reflux en helpt Van der Voort bij spierontwikkeling.

Een baby kan van de spa gebruik maken vanaf het moment dat het navelstompje heeft losgelaten tot ongeveer achttien maanden.

Baby-spa Meja aan de Beatrixstraat 34 in Wolvega is geopend op donderdag, zaterdag en zondag.

www.babyspameja.nl

Nieuws

menu