Marco van Galen start makelaarskantoor in Oldeholtpade

Marco van Galen. Foto: Daniel Wenzel Fotografie

Marco van Galen. Foto: Daniel Wenzel Fotografie Foto: Daniel Wenzel FOTOGRAFIE

Marco van Galen is in Oldeholtpade gestart met zijn eigen makelaarskantoor: Van Galen Makelaars. ,,Het is echt een droom die uit is gekomen om dit prachtige beroep in de vorm van een eigen bedrijf uit te voeren. Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit meer te werken”.

Het proces van kopen en/-of verkopen van een woning, is volgens van Galen een intens proces. ,,De samenwerking met de klant hierin vind ik prachtig, geen aan- of verkoop, of klant is hetzelfde.”

Veel makelaars willen hun klanten ontzorgen, Van Galen wil hen juist betrekken bij het proces. ,,Zorgen dat de klant snapt wat er gebeurt en waarom. De klant kent het huis het beste en ik ken de markt door en door. Als we die kennis delen, is er altijd een manier om een woning voor de beste prijs te kopen of verkopen.”

Wat Van Galen anders wil doen, is het maken van afspraken en inplannen van bezichtigingen zo snel en transparant mogelijk aan te bieden. Er komt binnenkort een functie op zijn website waarmee klanten digitaal een afspraak kunnen inplannen, bijvoorbeeld voor het bezichtigen van een woning, of het maken van een afspraak om de eigen woning te bespreken. ,,Dit voorkomt een hoop belletjes en een geïnteresseerde kan in zijn eigen tijd in de luie stoel een afspraak plannen.”

Het vinden of verkopen van je woning gaat tegenwoordig veelal digitaal. Van Galen: ,,,Ik vind het heel belangrijk om juist in deze ontwikkelingen verder te investeren en hier met kop en schouders boven uit te steken. Hoe beter en mooier de presentatie, des te beter het verkoopresultaat is.”

www.vangalenmakelaars.nl