Marco Pollo nieuwe poelier op markt in Noordwolde

Voor Marco Kruithof gaat een wens in vervulling. Eigen foto

Vanaf vrijdag 4 juni staat Marco Kruithof (46) uit Steenwijk onder de naam Marco Pollo als poelier op de markt in Noordwolde. Hij is hiermee de opvolger van poelier Kees Kamperman, die hier jarenlang het vaste gezicht was en nu definitief met de kippen op stok gaat.

Marktkoopman is de Steenwijker op het lijf geschreven. Hij heeft in het verleden veel ervaring opgedaan als filiaalmanager en als accountmanager. Eerder werkte Kruithof vijf jaar als poelier en als ‘kipfanaat’ bezocht hij wekelijks de poelier op de lokale markt. Al die tijd droomde hij ervan om ooit zelf een poelierszaak te starten.

Versheid, kwaliteit en gemak zijn de kernwoorden waar het bij Kruithof om draait. ‘Ik koop de kip zelf in waarbij kwaliteit voorop staat. Mensen die mijn marktkraam bezoeken, zijn gegarandeerd van verse kwaliteitskip’. In de speciale ovenzak waar de gegrilde kip in verpakt wordt, warmen klanten de kip thuis op.

Eén van Kruithof’s specialiteiten is Kippeling; een snack ‘to go’ maar ook voor bij de borrel. Voor wild, gevogelte en verse eieren is iedereen bij Kruithof ook aan het juiste adres. Hij voorziet zijn klanten altijd van het juiste bereidingsadvies. Verder liggen er in de kraam diverse kant-en-klaar producten..

In de maand juni zijn er speciale openingsacties. Tevens is er een loterij bij de kraam, waarbij klanten kans maken op prijzen.

http://www.marcopollo.nl

Nieuws

menu