Madelief Creatief bestaat 25 jaar

Evelien Fokkens en Riekie van der Vegt van Creatief Madelief.

Evelien Fokkens en Riekie van der Vegt van Creatief Madelief. Eigen foto

Op 15 november 1996 begonnen Evelien Fokkens en Riekie van der Vegt hun winkel in woonaccessoires, fournituren, kledingreparatie en een stomerij-depot. Nu, 25 jaar later, is dit reden voor een feestje.

Madelief Creatief is in 25 jaar uitgegroeid tot een begrip in het centrum van Wolvega. Gestart werd in een winkel gelegen aan de Hoofdstraat Oost op de hoek van het Centrumplein. Zo’n 20 jaar geleden verhuisde Madelief Creatief naar haar huidige locatie: Van Harenstraat 30, Wolvega.

In de loop der jaren is de verkoop van modestoffen gestopt waardoor er ruimte vrij kwam om het assortiment landelijke woonaccessoires flink uit te breiden. Daarnaast is Madelief Creatief een winkel gebleven waar de klant terecht kan voor fournituren en allerlei kledingreparaties. Ook het stomerij-depot is gebleven: dagelijks kunnen kleding en andere te stomen artikelen worden ingeleverd.

In 2013 onderging de winkel een verbouwing. De klant kan er rekenen op een deskundig advies van Fokkens en Van der Vegt bij de aanschaf van een passend cadeau, een accessoire voor in huis, of bijvoorbeeld bij het samenstellen van een relatie- en/of kerstgeschenk.

Vrijdag 19 november en zaterdag 20 november wordt het jubileum gevierd en ontvangt iedere betalende klant korting op cadeaus en en een presentje.