Maatman Accountants is twee titels rijker; feestje zit er echter niet in

Laura Visscher en Johnny Gjaltema. Eigen foto

Laura Visscher van Maatman Accountants in Wolvega nam onlangs haar diploma voor haar Master Fiscaal Recht in ontvangst. Ze mag nu de titel “mr.” voor haar naam gebruiken.

De ene oplossing kan fiscaal voordeliger zijn dan de andere. Meester Laura Visscher kan helpen als fiscalist om die mogelijkheden grondig te analyseren en daarover te adviseren. Met deze opleiding weet ze hoe het belastingrecht in elkaar zit en hoe dit in te zetten voor een rechtvaardige samenleving.

Johnny Gjaltema legde zijn beroepseed af en kan weer zijn AA-titel dragen. Al 20 jaar lang draagt Gjaltema deze titel. Na een korte tussenpose is hij nu werkzaam bij Maatman Accountants en kon hij de eed opnieuw afleggen. Omdat Gjaltema een echte Fries is, heeft hij zijn eed bekrachtigd met de woorden “Dat ûnthjit ik” (dat beloof ik).

Bij Gjaltema kunnen klanten terecht voor ondernemersadvies en voor vragen op het gebied van jaarrekening, omzetbelasting, vennootschapsbelasting, loonboekhouding of schenkbelasting.

Door corona waren er geen festiviteiten. Visscher stond na twee minuten alweer buiten bij de Universiteit Groningen. Gjaltema moest de eed alleen en online afleggen. Wel werden ze verrast met een bloemetje en wat lekkers.