Linde Makelaars vestigt zich ook in Noordwolde

De nieuwe vestiging in Noordwolde. Linde Makelaars

De Linde Makelaars uit Wolvega opent binnenkort een tweede vestiging. Het gaat om het pand midden in het centrum waar recent nog kapsalon Picobello zat.

De makelaardij is opgericht in 1982. Makelaar Annemieke Elsinga zet sinds januari 2020 de makelaardij voort. Inmiddels is de vestiging in Wolvega – Van Harenstraat 57 – volledig gemoderniseerd en eind mei wordt een tweede vestiging in Noordwolde geopend. Annemieke woont in Oosterstreek en zo ontstond dat idee.

In Noordwolde zit nu geen makelaar en gelet op de enorme vraag naar woningen leek het De Linde Makelaars goed om er ook daar er bovenop te zitten. Elsinga: ‘Een prachtig dorp met een nog veel mooier buitengebied. Op deze manier hopen we nog duidelijker uit te dragen dat we niet alleen gespecialiseerd zijn in onroerend goed in en om Wolvega, maar juist in heel Weststellingwerf en zelfs ver daarbuiten.’

‘Brogge’

En dat ook nog eens op een markante plaats, bij de vroegere ‘Brogge’. Overigens wordt niet de hele ruimte van de voormalige kapsalon gebruikt, er kan dus nog iemand bij die bijvoorbeeld een kantoorruimte zoekt. Annemiek zal zelf vaak in Noordwolde aanwezig zijn. Haar team bestaat verder uit Marco van Galen (makelaar in opleiding) en Elske Bos en Martijn Koopman. ‘We kennen de markt door en door en, ook niet onbelangrijk, we kennen de Stellingwervers en hun cultuur, we verstaan de taal.’

Kapsalon Picobello is verhuisd naar de Hellingstraat 5. Daar is maandag in het pand van o.a. voorheen fotograaf Jaap Slot een nieuwe kapsalon geopend.