Aangeboden door: dutchvans.com

Het veelzijdige karakter van de Mercedes Vito

Foto: pexels.com

Ben je op zoek naar een bestelbus die volledig aansluit op jouw specifieke wensen? Dan is de kans groot dat de Mercedes Vito zeker in aanmerking komt. Dit kunnen we zo stellen omdat het aanbod in Vito modellen in één woord als ‘veelzijdig’ omschreven kan worden. Je kunt de keuze maken voor een model waarin je maar liefst negen personen in kunt vervoeren maar ook voor een Vito dat volledig geschikt is gemaakt voor goederenvervoer.

De diverse uitvoeringen van de Mercedes Vito

Het veelzijdige karakter van de Mercedes Vito kunnen we het beste omschrijven door de verschillende uitvoeringen van het model met je door te nemen. Het model is immers al in 1996 op de markt verschenen. Sinds de introductie zijn er uiteraard verschillende Mercedes Vito generaties uitgebracht. Deze nieuwe uitvoeringen hebben de Mercedes Vito flink doen veranderen. Wat veel mensen heeft doen verbazen is dat het eerste model een voorwielaangedreven auto was. Een modelvernieuwing in 2003 veranderde dit. Vanaf die tijd rolden er ook achterwielaangedreven Mercedes Vito modellen van de band. Deze tweede generatie Mercedes Vito zag er ook een stuk meer gestroomlijnd uit.

Mercedes Vito van de derde generatie

Bij je keuze om een Mercedes Vito tweedehands te kopen, kom je al snel op de modellen van de derde generatie uit. Als je op een gespecialiseerde website zoals Dutch Vans kijkt naar het Mercedes Vito aanbod, kom je vooral modellen uit deze generatie tegen. De Mercedes Vito van de derde generatie is ten opzichte van diens voorgangers sterk verbeterd op gebied van veiligheid en luxe. Zoals aangegeven kun je de keuze maken voor een Mercedes Vito voor goederenvervoer maar ook voor modellen die geschikt zijn gemaakt voor personenvervoer in vorm van de Vito Tourer modellen.

Veelzijdige keuzemogelijkheden tussen de Vito modellen

Je veelzijdige keuzemogelijkheden tussen de Vito modellen. Jouw keuzemogelijkheden in een tweedehands Mercedes Vito begint bij je keuze tussen de drie lengtematen (van 4,89 tot 5,37 meter) van deze bestelbus. Daarnaast kun je de keuze maken voor een Vito die voorzien is van een diesel motor maar ook voor de elektrische Vito. Deze elektrische eVito wordt standaard geleverd in de lange uitvoering maar is ook in een extra lange uitvoering verkrijgbaar. Het is opvallend dat de Mercedes Vito nog altijd leverbaar is als voorwiel- en achterwiel aangedreven bestelbus. Dit is een opvallend gegeven wat je niet vaak ziet in het aanbod van bestelbussen. We hebben hiermee wel meteen het duidelijkste voorbeeld van het veelzijdige karakter van de Mercedes Vito onder je aandacht gebracht.

Nieuws

menu