Groter pand voor Okay Fashion; plussize winkel op oude stekje in Wolvega

Janine Rook, Aukje Kok, Sanne Veenstra, Fokje Kemerink, Elly Rozendal en Jackelien Raggers. Foto Alain ter Schuur/24bit.nl Foto: Alain ter Schuur/24bit.nl

Okay Fashion in Wolvega verhuist per 2 maart naar de Van Harenstraat 38A, waar eerder Reykjavik was gevestigd. Daarmee krijgt Okay de ruimte over een flinke grotere winkel.

Op de oude stek van Okay Fashion aan de Van Harenstraat 17 opent op 23 maart kledingzaak MORE, met kleding voor vrouwen met maat 42 tot en met 54. In beide zaken treffen klanten straks bekende gezichten.

Aukje Kok en Sanne Veenstra gaan mee naar het nieuwe pand van Okay, waar Janine de storemanager wordt. ,,Janine Rook deed al ervaring op als storemanager in Smilde en Emmeloord”, vertelt Aukje. ,,Ik leg mijn functie als storemanager geheel vrijwillig neer, en ga weer doen wat ik het leukst vind: mensen helpen in de winkel. We hebben er allemaal veel zin in.”

Okay

Begin februari kreeg Okay de sleutel van het voormalige pand van Reykjavik. Daar wordt nu de laatste hand gelegd aan de nieuwe inrichting. Onder andere de paskamers en de kassa komen op een andere plek. ,,Verder zal het qua sfeer heel vertrouwd aanvoelen”, zegt Aukje Kok. ,,Onze collectie wordt uitgebreid met de merken Petrol en Jack & Jones.” De officiële opening is op donderdag 2 maart. Tot en met zaterdag 4 maart is er ter gelegenheid van de opening een actie.

MORE

Zodra Okay over is naar het nieuwe pand, begint direct de verbouwing van de Van Harenstraat 17 tot een filiaal van MORE. Als alles volgens planning verloopt, is de opening op donderdag 23 maart. Jackelien Raggers, die sinds het begin in 2016 bij Okay Fashion in Wolvega werkt, gaat straks de scepter zwaaien over de kledingzaak voor vrouwen met een maatje meer. Daarbij wordt ze als storemanager in de winkel ondersteund door Elly Rozendal en Fokje Kemerink. ,,MORE is van dezelfde eigenaar als Okay. Bij ons vind je kleding van de merken Vero Moda Curve, Only Carmakoma, Pieces, Vila Evoked en Only Play in de maten 42 tot en met 54. We vullen elkaar straks mooi aan. Slaag je niet bij de één, dan slaag je wel bij de ander.”

Nieuws

menu