Gratis Kraspas bij aankoop in Wolvega

Freddy Ranft van Optie 1 toont de Kraspassen. Magda Dullemond

Bij elke aankoop bij één van de 51 deelnemende winkels in Wolvega, krijgen klanten een gratis Kraspas. Met een Kraspas kun klanten allerlei prijzen winnen, waaronder duizenden gratis artikelen, cadeaubonnen, een iPad of 1 jaar gratis pizza.

Het is de tweede keer dat de winkels in Wolvega de Kraspas-actie hebben. De actie is een samenwerking tussen 51 ondernemers uit Wolvega, die de consument stimuleert om aankopen in Wolvega te doen. De actie duurt nog ongeveer drie weken en is gratis voor de klanten.

Bij elke aankoop bij een van de deelnemende bedrijven in Wolvega, ontvang je gratis een Kraspas. Als je de kraslaag wegkrast zie je direct welke prijs je gewonnen hebt. Dit kan een van de hoofdprijzen zijn, maar ook een aanbieding van een van de deelnemers. ‘Het interessante van de Kraspas is dat we klanten actief naar elkaar doorverwijzen’, aldus Jaap Bijsterbosch van Albert Heijn Wolvega. ‘Een klant die bij mij zijn boodschappen doet, kan bijvoorbeeld 25% korting op een artikel naar keuze winnen bij HEMA Wolvega of een tweede tijdschrift gratis bij The Read Shop Zwikstra.’

Prijzen

De consument kan met de Kraspas-actie verschillende prijzen winnen, waaronder een iPad, 1 jaar gratis pizza, een AEG snoerloze steelstofzuiger, een Loewe bluetooth speaker, een hete lucht friteuse, een BBQ, een picknicktafel, duizenden gratis artikelen en een zeer groot aantal cadeaubonnen variërend van 5 tot wel 150 euro. Naast de hoofdprijzen kun je ook scherpe acties van de deelnemende winkels winnen.

Een overzicht van alle prijzen, winkels en de spelregels is te vinden op www.kraspas.nl/wolvega

Nieuws

menu