Fitness HIER opent de deuren in Wolvega

Manager Thijs de Waard en eigenaar John Nagelhout van het spiksplinternieuwe Fitness HIER in Wolvega. NDC mediagroep

Wolvega – Sinds vanmorgen is Wolvega een sportschool rijker. Fitness HIER opende vandaag de deuren aan de Willem Lodewijkstraat 1. Iedereen is zaterdag 4 januari nog tot 16.00 uur welkom om vrijblijvend een kijkje te komen nemen.

In het voormalige pand van Passenheim wordt al een hele tijd geklust en gewerkt. Na al die inspanning is Fitness HIER nu klaar om los te gaan op de maar liefst 2400 m2 die de sportschool tot zijn beschikking heeft. “Naast fitness, een aparte krachtruimte en diverse groepslessen bieden wij ook dans- en musicallessen en fysiotherapie”, vertelt John Nagelhout, eigenaar van Fitness HIER. “Voor de fysiotherapie hebben wij contracten met alle zorgverzekeraars.” Aan parkeerplaats ook geen gebrek: achter het pand is een ruime parkeergelegenheid.

Nagelhout is trots op wat Fitness HIER vanaf zaterdag te bieden heeft. “We hebben de nieuwste, professionele apparatuur staan, waaronder 8 loopbanden, dumbells tot 60 kilo en 7 squat-rekken.” Aan het begin van de officiële opening werden er proeflessen van de groepslessen Kickfit, Kickboksen, Boksen, Balance en Pump gegeven. “Bij ons wordt je bovendien ontvangen met koffie uit de barista-machine”, zegt Nagelhout. “Iedereen is van harte welkom om te komen kijken.”

Zie voor meer informatie facebook.com/fitnesshierwolvega/ en fitness-hier.nl .

Nieuws

menu