De feestlocatie van Overijssel, het Schwarzwald Rijssen!

Eigen foto

Eigen foto

Het Schwarzwald in Rijssen is de bedrijfsfeest- en jubileumfeest locatie van Nederland. Door het uitgebreide aanbod in activiteiten is er voor elk soort feest een passende invulling. Kortom, een top belevenis voor iedereen!

Trending: buggy rijden. De snelheid, adrenaline en het gevoel van echte vrijheid maken deze activiteit populair. Als één van de weinige buggy partijen in Nederland bieden we de mogelijkheid om voor een groot deel offroad te crossen. Het cross gevoel komt pas écht tot z’n recht op de onverharde paden van het Twentse bosrijke landschap. Kortom maximale beleving!

Naast beleving staat het Schwarzwald voor veiligheid, door enkel te rijden met buggy’s van de beste kwaliteit en begeleiding door professionele instructeurs.

Alternatieve avontuurlijke activiteiten zijn het e-chopper rijden en de 4x4 cross clinic. Daarnaast mogen we de leerzame slipcursus niet vergeten in deze tijd van het jaar. Voor deelnemers met een meesterbrein zijn er beproefde escaperooms met diverse, spraakmakende thema’s beschikbaar.

Gaat de voorkeur uit naar een compleet arrangement? Bij Het Schwarzwald combineer je een leuke activiteit met een smaakvolle BBQ of buffet inclusief drankuitkoop.

Wacht niet langer, maar neem contact met ons op voor een dag om nooit te vergeten!

Het Schwarzwald BV
Markeloseweg 115
7461 PB Rijssen
Tel. 0548-518505