Dansstudio HIER! wil de grootste worden

Dans Hier! wil de grootste dansschool worden van Noordoost-Nederland

Dans Hier! wil de grootste dansschool worden van Noordoost-Nederland Dans Hier!

Wolvega - Dansstudio HIER!, onderdeel van Fitness HIER!, heeft ervoor gezorgd dat leerlingen op de locaties in Tuk, Heerenveen en Wolvega toch konden trainen in deze lastige tijd.

Hoofddocent Tahnee Masela en Marion Nagelhout, hoofd afdeling Dans & Musical en ondernemer Fitness HIER!, hebben met succes online trainingen aangeboden. Tegenwoordig wordt er op maandag, woensdag en vrijdag buiten les gegeven.

Professionele danservaring

Voor aankomend seizoen is een team samengesteld met dansers die professionele danservaring hebben bij tv-programma’s als DanceDanceDance (NL&UK), The Voice of Holland, So You Think You Can Dance, Holland’s Got Talent, Ladies of Soul maar ook bij artiesten als Glennis Grace, Trijntje Oosterhuis, Jandino en Timor Steffens. Docenten Fabian Weijdema, Mees Mulder, Justin Dion, Julian Vreeling, maar ook nieuwe dansdocenten vanuit Sportinn Danique Los en Janita Kist-Kuiper, slaan samen met Tahnee en Marion een nieuwe weg in om de grootste dansschool te worden van Noordoost-Nederland. Het docententeam reist dagelijks vanuit Haarlem, Rotterdam en Arnhem om te werken aan dat toekomstplan.

Groot aanbod

Er komt onder meer een nieuw lesrooster met een groot aanbod in stijlen op het hoogste niveau, maar er komen ook een projectenteam, talentclass, vooropleiding, intensieve trainingen, workshops van de grootste choreografen, musical- en schoolprojecten, recreatielessen, bruiloften en nieuwe wedstrijdteams.

Op de locatie in Tuk worden zaterdag 13 juni audities gehouden.

instagram: @dansstudiohier