Centrum Wolvega wordt één grote supermarkt: klanten maken kans op prijzen

Centrum Wolvega. Lenus van der Broek

Ondernemers in Wolvega zijn blij eindelijk weer bezoekers te mogen ontvangen in de winkels. Dit willen winkeliers vieren met hun klanten.

Daarom zet de Stichting Sweet Future zaterdag 29 mei een actie op in het centrum van Wolvega. Van 10.00 tot 17.00 uur verandert het centrum voor één keer in de grootste openluchtsupermarkt van Nederland.

Aan beide ingangen van de winkelstraat, bij supermarkt Albert Heijn en Modehuis Boersma, staat een stand van Sweet Future. Daar staan supermarktwinkelwagens en trolleys klaar. De borg van 5 euro kan worden gedoneerd aan Sweet Future, dat ondernemers bijstaat in deze coronatijd. Klanten kunnen lokale ondernemers ondersteunen door een envelop te kopen voor 50 euro met vijf waardebonnen van 10 euro. Van welke winkels de waardebonnen zijn, is een verrassing. Bij aanschaf van de envelop maken deelnemers kans op prijzen zoals een luchtballonreis, boodschappenpakketten, beautypakket en bakkerstassen. Verder zijn er ondernemers die een speciale Sweet Future box hebben samengesteld, zoals kok Jan Smink.

Sweet Future geeft ondernemers advies, kleine vergoedingen en dient als sparringpartner om over de toekomst na te denken. Voor de lange termijn ziet Sweet Future zich als stimuleringsfonds voor startende ondernemers of ondernemers die willen groeien.

http://www.sweetfuture.nl