Bijzonder Baby & Kids in Wolvega opent nieuwe winkel

Marianne Schaap heeft zin in deze nieuwe stap. Foto Alain ter Schuur/24bit.nl  Foto: Alain ter Schuur/24bit.nl 

,,We noemen het zelf grappend Bijzonder 2.0”, lacht Marianne Schaap van Bijzonder Baby & Kids in Wolvega. Sinds donderdag 16 februari is de populaire winkel met onder andere baby- en kinderkleding te vinden aan de Hoofdstraat Oost 17. Daar zat tot vorig jaar Foto Haasdijk. ,,Voor ons een mooie kans op een frisse start met de nieuwe voorjaarscollectie én een nieuw logo.”

De laatste weken is er hard gewerkt aan de Hoofdstraat Oost 17. ,,Het is superfijn dat zoveel mensen ons geholpen hebben.” In de nieuwe winkel zullen de vaste klanten van Bijzonder Baby & Kids zich meteen thuis voelen. ,,Onze uitstraling blijft hetzelfde, heel herkenbaar. Wel breiden we het assortiment uit met verzorgingsproducten van Baby’s Only en Jollein. Denk aan wiegdekens en -lakens, speelgoed en aankleedkussenhoezen”, vertelt Marianne.

Feestje

Kinderkei-mascotte Keikus komt donderdag om 10.00 uur naar Bijzonder Baby & Kids, om daar samen met Marianne het lintje door te knippen. Voor de klanten staan er dan een glaasje bubbels en lekkere hapjes klaar. Op zaterdag 18 februari is het nog eens feest bij Bijzonder Baby & Kids. Tussen 14.00 en 16.00 uur is bovendien Clown Ries in de winkel. ,,Er zijn beide dagen leuke acties. Zo zijn er leuke prijzen te winnen, aangeboden door de winkeliers van Wolvega. Wij hebben zin in deze nieuwe stap en zien er naar uit dit met onze klanten te vieren.”

Nieuws

menu