Vrouwen van Nu Wolvega huldigt zes jubilarissen

Anneke Oosting, Jannie Hofstee, Annie Dedden, Fetsje Zijlstra en Pietsje Elsma (v.l.n.r.). Op de foto ontbreekt Tini Bijker.

Anneke Oosting, Jannie Hofstee, Annie Dedden, Fetsje Zijlstra en Pietsje Elsma (v.l.n.r.). Op de foto ontbreekt Tini Bijker. Foto: Lenus van der Broek

De vereniging Vrouwen van Nu Wolvega huldigde op de laatste bijeenkomst van het seizoen zes jubilarissen. Het seizoen werd afgesloten met een muzikale avond.

Anneke Oosting-Houwer is 60 jaar lid, Jannie Hofstee-Cats 70 jaar, Annie Dedden-Koers 50 jaar, Fetsje Zijlstra-Algera 60 jaar, Pietsje Elsma-de Bos 60 jaar en Tini Bijker-Haar 50 jaar.

Wolvega is een afdeling van de landelijke vereniging Vrouwen van Nu, Nederlands grootste vrouwenorganisatie. ,,We zijn een ontmoetingsplaats voor vrouwen die hart hebben voor hun leefomgeving, die hun creativiteit willen ontplooien, aan hun persoonlijke ontwikkeling willen werken en die hun stem willen laten horen in de maatschappij,,, zegt voorzitter Klaasje van der Tuin-Veenstra. Vrouwen van Nu Wolvega organiseert diverse bijeenkomsten, lezingen en uitstapjes. Leden delen verschillende hobby’s met elkaar in de zogenaamde interessegroepen.