Tijdelijke pop-up vaccinatielocatie voor herhaalprikcorona in Wolvega

Pop-up vaccinlocatie in zalencentrum Klijnstra in Wolvega. Eigen foto

GGD Fryslân heeft vanaf woensdag 23 november tot en met 18 januari om de veertien dagen op woensdagen een tijdelijke pop-up vaccinatielocatie in zalencentrum De Rank, Kerkstraat 49 in Wolvega. Tussen 11.00 en 18.00 uur is er op die dagen een herhaalprik tegen corona te krijgen. Een afspraak maken is niet nodig.

Er mag langsgekomen worden op het tijdstip dat het best past. Houd wel rekening met een eventuele wachttijd. De vaccinatie is gratis. Een mondkapje en geldig identiteitsbewijs is vereist.


Wat is een herhaalprik?

Wat is een herhaalprik? De basisvaccinatie tegen corona bestaat uit twee prikken: prik 1 plus prik 2. Alle prikken na deze eerste twee prikken worden herhaalprikken genoemd.

Voor wie? En hoeveel tijd moet er tussen deze en mijn vorige vaccinatie zitten? Iedereen vanaf 12 jaar die prik 1 plus prik 2 heeft gehad kan hier een herhaalprik met het vernieuwde coronavaccin krijgen. Dat kan vanaf drie maanden na de vorige coronaprik of drie maanden na een coronabesmetting.

Er wordt geprikt met een mRNA-vaccin. Vragen over het coronavirus of over dit vaccin? Ook daarvoor is bij de pop-up vaccinatielocatie binnen te lopen. De aanwezige arts zal vragen graag beantwoorden.

Wanneer is de pop-up vaccinatielocatie in Wolvega?

De pop-up vaccinatielocatie in zalencentrum De Rank in Wolvega is er op onderstaande data:

Woensdagen 23 november, 7 en 21 december, 4 en 18 januari. Steeds van 11.00 tot 18.00 uur.

Voor andere pop-up locaties en hun openingstijden kijk op: www.ggdfryslan.nl/popup.

Nog helemaal geen prik gehad? Of de tweede prik halen? De pop-up locatie is alleen voor herhaalprikken. Dus nog helemaal geen prik gehad? Of nu graag tweede prik halen? Ga naar de vaste GGD vaccinatielocaties. Kijk voor meer informatie op :www.ggdfryslan.nl/vaccineren

Nieuws

menu