Stafbureau van Comprix verhuist in Wolvega van Huize Lindenoord naar pand aan Pastorieplein

Het stafbureau van de Stichting Comprix is na tien jaar verhuisd van Huize Lindenoord naar het Pastorieplein in Wolvega. Foto: Lenus van der Broek

Het stafbureau van de Stichting Comprix is na tien jaar verhuisd van Huize Lindenoord naar het Pastorieplein in Wolvega.

Ook het ondersteuningsteam De Stipe uit Opsterland is naar Wolvega verhuisd. Beide organisaties zitten nu in het voormalige kantoor van de Rabobank, nu in eigendom van De Werven Netwerk Notarissen. Stichting Comprix is het bevoegd gezag voor het Openbaar Primair Onderwijs in de gemeenten Ooststellingwerf, Opsterland en Weststellingwerf. Ook de Stipe heeft het werkgebied in deze gemeenten.

Maandagmiddag was de officiële opening voor genodigden, waarna de nieuwe locatie bezichtigd kon worden. Comprix-bestuurder Edwin de Weers deed het openingswoord en zei dat Huize Lindenoord vooral te weinig vergaderruimten had en de nieuwe locatie beter bij het concept van Comprix past. Wethouder Roelof Theun Hoen was namens de gemeente aanwezig.

De gemeente is in gesprek over een nieuwe bestemming voor Huize Lindenoord. ,,Ik verwacht dat we binnenkort daarover naar buiten kunnen treden”, zegt Hoen.

Nieuws

menu