Samenwerking moet bedrijventerreinen in Wolvega schoon en veilig houden

Vooraan van links naar rechts Marck Hiemstra (duovoorzitter Parkmanagement), Onno van Deursen (Brandweer Fryslân), Willem Feenstra (duovoorzitter Parkmanagement), burgemeester André van de Nadort. Op de tweede rij: Paul Bloemberg (Politie Wolvega) en collega Ilse Nederhoed, tevens wijkagent Wolvega. Lenus van der Broek

Bedrijventerreinen Schipsloot, Noord-West, Plantage, Heerendeel en Deelterrein Van der Valk in Wolvega hebben het Keurmerk Veilig Ondernemen Bedrijventerreinen (KVO-B) behaald.

Stichting Parkmanagement Bedrijventerreinen Wolvega (SPBW), de gemeente Weststellingwerf, politie, brandweer, G4S Nederland, De Jong Borg en Keuker Veiligheidszorg Ondernemingen werken samen om de bedrijventerreinen schoon, heel en veilig te maken en te houden.

Afspraken

Voor het KVO-B zijn afspraken gemaakt om overlast, criminaliteit en onderhoud en beheer aan te pakken. Afspraken zijn onder meer het organiseren van bijeenkomsten voor en door ondernemers, beter georganiseerd toezicht door politie en beveiliging, het beter beveiligen en verlichten van panden en investeringen in de openbare ruimte (waaronder groenvoorziening, straatverlichting en parkeervoorzieningen).

De tekst gaat verder na de foto

BBQ & Borrel

Stichting Parkmanagement Bedrijventerreinen Wolvega (SPBW) heeft alle ondernemers, gevestigd op de bedrijventerreinen in Wolvega, uitgenodigd voor een BBQ & Borrel. Allen waren te gast bij Dragt Houtkonstrukties en AskAnj@. Dit is gedaan om elkaar beter te leren kennen en om van en met elkaar te horen wat er speelt, hoe zij de toekomst zien, welke wensen en vragen er zijn. Tevens was het de gelegenheid om te ontdekken wat het Parkmanagement voor de ondernemingen kan betekenen. Zo zijn er meerdere initiatieven, zoals bewegwijzering, afvalcollectief, collectieve beveiliging, een gratis Cyber Security IT Scan en KVO-B (Keurmerk Veilig Ondernemen-Bedrijventerreinen), waar het Parkmanagement zich voor inzet. Ook was er een ontmoeting met het KVO-b project, politie, brandweer, gemeente en beveiliger G4S.

Na het welkomstwoord door duovoorzitter Marck Hiemstra werd het convenant ter bevestiging van de doelstellingen van het behaalde KVO-B certificaat ondertekend. Hierna werden door het bedrijf van Dragt en AskAnj@ rondleidingen verzorgd.

Nieuws

menu