Restaurant ’t Stadhûys houdt benefietdiner voor Muziekids

Watze de Vries en Ben Lagerhuis. Magda Dullemond

Restaurant ’t Stadhûys in Wolvega houdt op woensdag 18 mei een benefietdiner met veiling voor Muziekids, een organisatie die muziek als medicijn voor kinderen in ziekenhuizen inzet.

Muziekids zorgt voor muziek op de kinderafdelingen van ziekenhuizen. Ook ziekenhuis de Tjongerschans in Heerenveen wordt hier onderdeel van. Er komt daar een Muziekids Troubadour, die met een kar vol muziekinstrumenten en iPads aan de bedden van patiëntjes komt. Om geld in te zamelen om dat te realiseren, houdt restaurant ’t Stadhûys in Wolvega op 18 mei een benefietdiner met veiling.

De tekst gaat verder na de foto

Diner en veiling

De gasten krijgen die avond een zevengangendiner inclusief bijpassende wijnen voorgeschoteld. Bovendien kunnen zij meebieden tijdens de veiling geleid door kunstenaar Onno Hooymeijer, die zelf ook een aantal items aan de veiling doneert. Daarnaast worden er onder andere een door Guus Meeuwis gesigneerde gitaar, een gesigneerd SC Heerenveen-shirt en een diner voor vier personen bij ’t Stadhûys inclusief overnachting geveild voor het goede doel.

Het personeel van ’t Stadhûys doneert de fooi die zij tot en met 18 mei krijgen, daarnaast kunnen alle gasten van het Wolvegaster restaurant de komende tijd via een QR-code een donatie doen aan Muziekids.

Zie voor meer informatie www.stadhuys-wolvega.nl en www.muziekids.nl .

Nieuws

menu