Regels in sportcentrum De Steense worden vanaf zaterdag versoepeld

Onder het sportcomplex vallen het overdekte zwembad, het sportcafé en de sporthallen. Lenus van der Broek

Vanaf zaterdag 25 september gelden er nieuwe coronaregels in sportcomplex De Steense in Wolvega. Onder het sportcomplex vallen het overdekte zwembad, het sportcafé en de sporthallen.

Bezoekers hoeven geen 1,5 meter afstand meer te houden en de looproute via het horecadeel komt te vervallen. Zwemmers hoeven niet meer te reserveren. Kaartjes kunnen weer bij de kassa worden gekocht en omkleden mag weer in de kleedruimtes.

Zwemles

Ouders en/of verzorgers van zwemleskinderen brengen hun kind(eren) voor de les naar de kleedruimte. Kinderen blijven bij hun ouders/verzorgers tot de zwemles begint. Een zwemonderwijzer haalt de kinderen op als de les begint.

Sportcafé De Steense

Bezoekers van het sportcafé wachten voor de ingang tot een medewerker komt. Bezoekers van 13 jaar of ouder moeten een coronatoegangsbewijs laten zien als. Iemand zonder coronatoegangsbewijs, mag op het terras achter het sportcomplex zitten.

In de sporthallen hoeft publiek geen 1,5 meter afstand meer te houden. Wel moeten toeschouwers zoveel mogelijk op de tribune blijven zitten.

Nieuws

menu