Oud-wethouder Marcel Bos vindt nieuwe baan

Aan het werk op het gemeentehuis in Oosterwolde. Lourens Looijenga

Oud-wethouder Marcel Bos heeft weer een nieuwe baan. Vanaf 1 februari gaat de bestuurder uit Wolvega aan de slag als programma-coördinator bij Fryslân Werkt. Dat is het samenwerkingsverband van overheid, onderwijs, UWV, SW-bedrijven en sociale partners in Friesland.

Marcel Bos was tot juli vorig jaar gedurende vier jaar wethouder voor het CDA in Ooststellingwerf. Hij had tot teleurstelling van velen in Ooststellingwerf de ambities om na de gemeenteraadsverkiezingen wethouder in Meppel te worden, maar het CDA kwam daar niet in het college. Dus was Bos ineens werkloos.

,,Ik ga in een andere rol werken aan bekende opgaven in een bekend netwerk. Ik heb zin om met alle netwerkpartners te werken aan een arbeidsmarkt waar duurzame inzetbaarheid, ruimte om te leren en een gezonde dynamiek het kenmerk zijn. Zo zetten we ons in voor een inclusieve arbeidsmarkt in Friesland waar werken, leren en ondernemen hand in hand gaan.’’ Daarnaast is Bos sinds kort penningmeester van het bestuur van de CDA-afdeling in Weststellingwerf. Dus de politiek houdt hem nog wel een beetje bezig.

Nieuws

menu