Ontwikkelkavel Oranjetipje in Lindewijk in Wolvega is geschikt voor zes starterswoningen met een boerderij-achtige uitstraling

De Lindewijk. Eigen foto

Weststellingwerf biedt kavel Oranjetipje voor starterswoningen in Lindewijk te koop aan voor projectontwikkelaars. De kavel is geschikt voor de bouw van zes starterswoningen die een boerderij-achtige uitstraling moeten krijgen.

De ontwikkelkavel ligt tussen het spoor en de begraafplaats aan de noordwestzijde van de Lindewijk. Ontwikkelkavel 1a is de eerste kavel die projectmatig uitgegeven wordt in Lindewijkdeelgebied 2.

Er is een inschrijfleidraad opgesteld waarin de regels en voorwaarden van de ontwikkelkavel staan. Als meerdere inschrijvingen aan de leidraad voldoen, vindt er een loting plaats.

Zodra de projectontwikkelaar is geselecteerd, begint deze met de ontwikkeling van de zes starterswoningen. Na afronding van de ontwerpfase start de verkoop eind 2023, volgens de huidige planning. De verkoopprijzen van de woningen liggen waarschijnlijk tussen de 230.000 en 270.000 euro VON.

In totaal bestaat het Oranjetipje uit vier kleine ontwikkelkavels. De volgende uitgifte richt zich op seniorenwoningen en sociale huurwoningen. De verwachting is dat ook hiervoor komend voorjaar de ontwikkeling wordt gestart.

Nieuws

menu