Muziekfestijn Spieren voor Spieren op zondag 3 april

Alice Springs, De Harmonie en de Stuyvesant Sailors vullen zondag 3 april vanaf 14.30 uur een middag vol muziek voor het goede doel.

Alice Springs, De Harmonie en de Stuyvesant Sailors vullen zondag 3 april vanaf 14.30 uur een middag vol muziek voor het goede doel.

Zondagmiddag 3 april is het dan eindelijk zover. Na enkele malen uitstel vanwege de coronacrisis, organiseert de Rotaryclub Wolvega een muziekfestijn ten bate van Spieren voor Spieren in theater De Meenthe in Steenwijk.

Alice Springs, De Harmonie en de Stuyvesant Sailors vullen vanaf 14.30 uur een middag vol muziek voor het goede doel. Ook wordt dan het bedrag bekendgemaakt dat de Rotaryclub Wolvega zal schenken aan Spieren voor Spieren. Tijdens de in 2019 georganiseerde Santa Run in Wolvega - kort voordat het coronavirus Nederland in haar greep nam - werd al zo’n 9.000 euro bijeengebracht. De opbrengst van deze muzikale middag komt daar bij.

Sponsordiner

Aansluitend is gelegenheid om aan te schuiven bij het 3-gangen sponsordiner. Ook van die opbrengst is het grootste deel voor Spieren voor Spieren. Het kaartje dat mensen eventueel al hadden, is op 3 april gewoon geldig. Wie nog niet in het bezit is van een toegangskaart waarmee bovendien het goede doel wordt gesteund, kan dat regelen via de website van De Meenthe: www.demeenthe.nl Er is nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar.