Linde College zwaait geslaagde leerlingen feestelijk uit

Op een feestelijk versierd schoolplein met een festivaltent werden de leerlingen en hun ouders/verzorgers ontvangen. Eigen foto

Het Linde College in Wolvega hield twee feestelijke diplomeringen voor de geslaagde examenleerlingen. Dinsdag waren de leerlingen van het vmbo en mbo Maatwerk aan de beurt en woensdag ontvingen de havo- en vwo-leerlingen hun diploma.

Op een feestelijk versierd schoolplein met een festivaltent werden de leerlingen en hun ouders/verzorgers ontvangen. Daarna gingen de scholieren naar de versierde kantine, waar ze hun diploma konden ondertekenen. Elke leerling werd door zijn of haar mentor begeleid over de rode loper en persoonlijk in het zonnetje gezet.

‘We zijn trots op het grote aantal geslaagden dat dit jaar onze school verlaat’, aldus de afdelingsleiders van de bovenbouw Marga Schmit en Paul van den Bergh. ‘Deze lichting heeft natuurlijk een aantal schooljaren achter de rug, waarin corona een grote rol heeft gespeeld. Des te mooier is het te zien dat we weer erg hoge slagingspercentages hebben dit schooljaar.’

De laatste week van het schooljaar staat voor het Linde College in het teken van de verschillende excursies. De klassen 4 havo/vwo en 5 vwo vertrekken maandag voor een midweekse reis naar Berlijn of het Ruhrgebied. De leerlingen van klas 1, 2 en 3 brengen volgende week allemaal een bezoek aan Walibi Holland. Daarna start voor iedereen de zomervakantie.

Nieuws

menu