Kinderkei trakteert kinderen op een Halloweenfestijn. Het was zo druk, bezoekers moesten een half uur in de rij staan voor ze naar binnen konden

Binnen waanden de bezoekers zich in een kleurrijke Amerikaanse Halloweenfilm. Magda Dullemond

Kosten noch moeite had kinderopvangorganisatie de Kinderkei gespaard om het pand aan de Willem Lodewijkstraat in Wolvega om te toveren in een waar Halloweenspektakel.

Als activiteit in de herfstvakantie mochten alle kinderen die naar de kinderopvang van de Kinderkei gaan, langskomen om te griezelen. Binnen waanden de bezoekers zich in een kleurrijke Amerikaanse Halloweenfilm. Elke ruimte was versierd in telkens een ander thema, zoals Ghost Busters, Hans en Grietje en een pompoenenmarkt. De spoken, spinnenwebben, pompoenen, monsters en skeletten vlogen je om de oren.

Het personeel was uitgedost in de meest uiteenlopende kostuums. Ook de meeste kinderen kwamen verkleed naar het feestje. De kinderen keken hun ogen uit en konden op de foto met bijvoorbeeld Elsa van Frozen. Ze werden tijdens hun route door het pand ook nog eens getrakteerd op snoep, koekjes en rauwkost. Bovendien mochten ze een pompoen uitzoeken om mee naar huis te nemen.

Voor de oudste kinderen was er een extra spannend gedeelte met extra griezelige monsters. En buiten namen piraten ze mee langs hun spookachtige piratenschip. Het Halloweenfeest van de Kinderkei was zo populair, dat de Willem Lodewijkstraat en de Sickengastraat aan beide kanten volstonden met auto’s. De kinderen en hun ouders moesten dan ook een half uur in de rij staan voor ze naar binnen konden.

Nieuws

menu