Kinderkei opent tiende locatie in pand Riksma Woonmode. 'Mogelijk komen er partijen bij ons in het gebouw om het echt een plek voor alles rondom kinderen te maken'

Karin, Menno en Renske Krikke van de Kinderkei met Gea en Peter van Riksma Woonmode. Foto: Alain ter Schuur

Na 42 jaar stopt Riksma Woonmode. Peter en Gea hebben hun werk altijd met veel plezier gedaan. ,,Voor ons is de tijd gekomen om van ons pensioen te gaan genieten.”

Het pand aan de Binnenbaan in Wolvega komt in handen van de Kinderkei, die er een nieuwe locatie opent. Riksma Woonmode is nog tot en met zaterdag 26 november open. ,,Daarna sluiten wij onze deuren en wensen wij de Kinderkei veel geluk in ‘ons’ pand”, zeggen Peter en Gea. ,,Alle lopende orders worden afgehandeld zoals onze klanten dat van ons gewend zijn.”

Karin Oenema – Krikke van De Kinderkei is trots op de nieuwste uitbreiding van de kinderopvangorganisatie. ,,Het is onze zesde locatie in Wolvega en de tiende locatie in de Stellingwerven. Door de ligging is deze locatie heel geschikt voor mensen aan die kant van Wolvega, de Lindewijk en ook vanaf de buitendorpen als Oldeholtpade en Nijeholtpade.”

De precieze openingsdatum van De Kinderkei aan de Binnenbaan is nog niet bekend. Dat hangt onder andere af van wanneer de verbouwing van het pand klaar zal zijn. Karin verwacht de opening ergens halverwege volgend jaar.

Net als alle andere locaties van De Kinderkei krijgt ook het voormalige Riksma-pand een eigen thema. Bovendien leent de ruimte in het pand zich voor nieuwe ideeën. ,,Mogelijk komen er partijen bij ons in het gebouw om het echt een plek voor alles rondom kinderen te maken”, vertelt Karin.

Karin is blij dat De Kinderkei het pand van Riksma kan overnemen. ,,Natuurlijk wensen we Peter en Gea een heerlijk en welverdiend pensioen. Wij kunnen op onze beurt niet wachten om de eerste kinderen op onze nieuwe locatie te zien spelen.”

Nieuws

menu