Ingo Kehe gekozen in bestuur van Nederlandse Vereniging voor Raadsleden

De nieuwe bestuursleden, met Ingo Kehe midden achteraan. Eigen foto

Raadslid Ingo Kehe van Blijf Stellingwarfs is gekozen in het bestuur van de Nederlandse Vereniging voor Raadsleden. Hij is hiermee het aanspreekpunt voor álle raadsleden in heel Friesland.

De Nederlandse Vereniging voor Raadsleden is de belangenvereniging van gemeenteraadsleden in Nederland. De vereniging zorgt voor ondersteuning met trainings- en onderwijsaanbod voor raadsleden, treedt op als belangenbehartiger en vraagbaak van en voor raadsleden en vormt hét landelijke netwerk van raadsleden onafhankelijk van enige politieke partij.

De benoeming van nieuwe bestuursleden was nodig omdat een deel van de huidige bestuursleden, waaronder voorzitter Bahreddine Belhaj, sinds de raadsverkiezingen van 16 maart 2022 geen raadslid meer zijn. Als gevolg daarvan vindt er een wisseling van bestuursleden plaats. Bestuursleden worden gekozen voor een termijn van vier jaar.

Om hierbij goed beslagen ten ijs te komen, heeft Kehe goede hoop op een positief verloop van het examen voor toezichthouder over volksvertegenwoordiging aan de USBE (University School of Business and Economics), wat komende week plaatsvindt.

Nieuws

menu