Flying Stars verplaatst optredens

De elf leden van cabaretgroep Flying Stars.

De cabaretgroep Flying Stars is alsnog acuut gestopt met de optredens. Het gezelschap trad vrijdagavond op in zaal Klijnstra in Wolvega. Een dag later was daar een tweede optreden gepland. Dat was gelet op de aangescherpte controle-regels ook nog wel mogelijk geweest. Maar een lid van het gezelschap werd positief getest. En dus was de groep onvolledig.

Als gevolg daarvan ging de tweede voorstelling in Wolvega niet door en ook de beide voorstellingen in Noordwolde het volgend weekeinde zijn geannuleerd. Daar zou zaterdagavond in het Buurthuus voor de laatste maal - in een uitverkochte zaal - worden opgetreden. De cabaretgroep bestaat 74 jaar, maar door het vertrek van vier van de elf leden is er geen toekomst meer.

Met een tour van zes optredens in de regio Weststellingwerf zou er een punt achter de rijke historie van de groep gezet worden. Dat plan wordt nu dus door de corona-melding doorkruist. Maar niet getreurd: de drie optredens worden in het voorjaar ingehaald. De data zijn nog niet bekend. En een leuke bijkomstigheid: het gezelschap bestaat uiteindelijk toch precies 75 jaar.

Nieuws

Meest gelezen