Er zijn nog 300 Groene Bonnen over voor huurders en woningeigenaren

Wethouder Hanneke Zonderland stimuleert de aanschaf van een Groene Bon. Nadine de Ruiter

In januari hebben huurders en woningeigenaren de Groene Bon aangevraagd. Dit is een waardebon van 70 euro, waarmee zij energiebesparende producten konden kopen voor hun huis. Niet iedereen is met die bon naar de winkel gegaan.

Er zijn 300 Groene Bonnen niet gebruikt. Deze 300 bonnen worden nu opnieuw uitgegeven door de gemeente Weststellingwerf op woensdag 6 juli vanaf 12.00 uur.

De bon kan aangevraagd worden door inwoners van Weststellingwerf op http://weststellingwerf.groenebon.nl De Groene Bon aanvragen en inleveren bij de lokale ondernemers kan tot en met 7 augustus.

Met de bon kan de inwoner energiebesparende producten kopen bij de winkels in Wolvega, Nijeholtpade en Noordwolde die meedoen aan deze actie. Inwoners die eerder dit jaar een Groene Bon aangevraagd en gebruikt hebben, kunnen niet nog een keer een bon aanvragen. Woningeigenaren die in 2021 geld voor energiebesparende producten van de gemeente hebben ontvangen via de cashbackactie (RRE subsidie) kunnen ook geen Groene Bon aanvragen.

Nieuws

menu