Eerste videoclip bij debuutalbum Prity Bernike. In de clip speelt ze op een witte vleugel midden in het bos van Oldeholtpade

FOTO LENUS VAN DER BROEK

Pianist en componist Prity Bernike uit Wolvega heeft afgelopen jaar haar debuutalbum uitgebracht. Op haar debuutalbum is een combinatie te horen van drie eigen composities en werken van acht andere componisten, onder andere Yiruma en de Nederlandse componist Michiel Merkies.

Om het nieuwe culturele seizoen muzikaal te beginnen brengt ze donderdag 1 september om 20.00 uur haar eerste videoclip uit. Dat natuur en familie belangrijk voor Prity Bernike zijn blijkt wel uit haar eerste videoclip die ze afgelopen zomer heeft opgenomen. Het zelfgeschreven nummer ‘For I am yours and you are mine’ vertelt het verhaal van de kwetsbare en complexe relatie die ze heeft gehad met haar vader. In de clip speelt ze op een witte vleugel midden in het bos van Oldeholtpade.

Nieuwe muziek

Achter de schermen wordt er gewerkt aan een samenwerkingsconcert met andere musici, maar ook aan soloconcerten die binnenkort definitief op de agenda komen te staan. Op dit moment is ze druk bezig met drie nieuwe nummers op te nemen die later dit najaar als single uit komen. Bernike schrijft ook nieuw werk voor een tweede album met volledig eigen composities.

Nieuws

menu