Bijzondere acties bij lokale stenen winkels

Birgit Boersma en Marianne Schaap. Eigen foto

Birgit Boersma en Marianne Schaap. Eigen foto Eigen foto

Volgende week doen onder andere Bijzonder Baby&Kids en Modehuis Boersma mee aan de Week van de Stenen Winkel. De beide winkels aan de Hoofdstraat Oost in Wolvega vertellen daar komende week op hun Facebook en Instagram meer over. ,,Klanten blij maken met iets moois is wat we het liefste doen”, zegt Marianne Schaap van Bijzonder Baby&Kids. “En het is ontzettend fijn om zo iets te kunnen betekenen voor de mensen in en rondom Wolvega.”

Veel stenen winkels hebben de afgelopen jaren moeilijk gehad. Lockdowns en online shoppen hebben hun sporen nagelaten. Om lokale stenen winkels te steunen en hun kracht te vieren, vindt van 8 tot en met 14 mei de Week van de Stenen Winkel plaats.

Tijdens die week doen lokale stenen winkels door heel Nederland en België iets bijzonders voor hun klanten: van een cadeautje bij aankoop tot het verloten van mooie prijzen. Zo vieren ze samen met hun klanten dat de deuren van de winkel open zijn. ,,Stenen winkels dragen op verschillende manieren een steentje bij aan ons prachtige dorp”, zegt Birgit Boersma van Modehuis Boersma. ,,En de mensen die bij ons komen shoppen, helpen daar ook aan mee.”

In aanloop naar de Week van de Stenen Winkel, vertellen Marianne en Birgit op de Facebook en Instagram van Bijzonder Baby&Kids en Modehuis Boersma meer over welke lokale activiteiten er allemaal zijn. ,,Wij hebben tijdens de Week van de Stenen Winkel een paar speciale verrassingen voor iedereen die in deze week bij ons koopt. Houd onze social media dus goed in de gaten!” Zie ook www.weekvandestenenwinkel.nl