Bestuurslid Gerard Kouwenhoven neemt afscheid van Vereniging Draaiorgelvrienden Weststellingwerf. Zoektocht naar opslagloods voor Grote Dorus gaat verder

Bestuurslid Gerard Kouwenhoven nam afscheid als bestuurslid.

Bestuurslid Gerard Kouwenhoven nam afscheid als bestuurslid. Foto: Lenus van der Broek

De Vereniging Draaiorgelvrienden Weststellingwerf (VDW) hield in zalencentrum De Rank in Wolvega haar algemene jaarvergadering. Over het vorig jaar is een kleine winst geboekt.

Het bestuur maakt zich zorgen over het op peil houden van vrijwilligers. Via enkele kanalen wordt verteld wat het vrijwilligerswerk bij draaiorgel Grote Dorus inhoudt.

Bestuurslid Gerard Kouwenhoven nam afscheid als bestuurslid. Hij was zeven jaar lid van het bestuur en vrijwilliger. Op een later tijdstip wordt nog aandacht aan zijn afscheid geschonken. Voor hem in de plaats werd Anton Mulder in het bestuur gekozen. Aukje Vries (secretaris) en Joop Visser (penningmeester) werden herkozen.

De gemeente en de projectontwikkelaar van de locatie voormalig Lidl in Wolvega konden nog geen mededelingen doen over een nieuwe locatie voor de opslagloods van draaiorgel Grote Dorus. Op de huidige locatie zijn plannen om een appartement te bouwen.