Bedrijven op industrieterrein zijn beter te vinden

Reflecterende huisnummerbordjes. Foto: Pixabay

Wolvega - In samenwerking met de gemeente, hulpdiensten, Stichting Parkmanagement Bedrijventerreinen Wolvega (SPBW) en Stichting Ondernemersfonds Wolvega (SOW) komen er duidelijke en uniforme huisnummerborden op de industrieterreinen van Wolvega.

Tijdens een bijeenkomst van het parkmanagement is opgemerkt dat er veel onduidelijkheid is met betrekking tot huisnummers op de industrieterreinen. Om bijvoorbeeld een snelle hulpverlening te kunnen garanderen, is het van groot belang dat hulpdiensten een adres eenvoudig kunnen vinden. Ook voor bezorgers van pakketten en post is het niet altijd even duidelijk waar welk huisnummer is bevestigd.

Door het gratis beschikbaar stellen van en het plaatsen van duidelijk zichtbare uniforme huisnummers, is het de bedoeling om onnodig zoeken te voorkomen. De huisnummers, en eventueel huisnummerpaaltjes worden kosteloos beschikbaar gesteld. Behalve de eigen tijd om het bord te plaatsen en/of te monteren, wordt het uniforme bord en bevestigingsmiddelen kosteloos aangeboden aan de bedrijven op de industrieterreinen. Het bord wordt verstrekt met plakstrippen. Voor plaatsen waar plakken onmogelijk is, zijn er bevestigingsmiddelen meegeleverd.

Meer informatie: info@parkmanagementwolvega.nl

Nieuws

menu