BMX’er Edyan wint fotoprijs bij 3D-kunstwerk in Wolvega

De winnende foto: De 16-jarige Edyan Delfsma springt met zijn BMX-fiets over de 3D-straattekening. Amir Eskander

‘Ik ga er sowieso een mooie Apple muis mee halen’, zegt de 16-jarige Edyan Delfsma. De BMX’er uit Wolvega is de winnaar van de wedstrijd rondom de 3D straattekening op het Centrumplein.

Frank Zeinstra van Stiekm Trots overhandigde Edyan waardebonnen ter waarde van 250 euro, die hij kan uitgeven bij de winkeliers van de winkeliersverenigingen WOW in Wolvega en OVN in Noordwolde.

Kunstenaar Rianne te Kaat maakte het 3D-kunstwerk in april op het Centrumplein in Wolvega in opdracht van de stichting Stiekm Trots. De straattekening is nog steeds te zien op het Centrumplein. Als je precies op de voetjes voor het kunstwerk gaat staan, zie je een kasteeltoren in 3D. Daar kun je dus leuke en creatieve foto’s mee maken. Iedereen kon meedoen aan de wedstrijd door een foto te taggen met #stiekmtrots op Instagram en Facebook.

De uiteindelijke winnaar is Edyan Delfsma. De 16-jarige sprong met zijn BMX-fiets over de 3D-straattekening. Zijn vriend Amir Eskander maakte daar een foto van. Edyan is blij met zijn prijs. ‘Na de vakantie begin ik met de opleiding media en vormgeving in Zwolle. Ik ga de bonnen dus sowieso gebruiken om een mooie Apple muis te halen.’

Stiekm Trots wil Weststellingwerf promoten en bekend maken bij een groter publiek. http:// http://www.stiekmtrots.nl.

Nieuws

menu