Amivedi zoekt vijf katten en een parkiet

Vermiste poes Lou van de Gracht in Scherpenzeel. Amivedi

WOLVEGA De stichting Amivedi, Meldpunt Wolvega e.o., meldt de volgende vermiste huisdieren:


Vermist

Scherpenzeel, Gracht: sinds 17 juli poes Lou, cypers grijs/zwart (gestreept) met wit, 3 jaar, gesteriliseerd en gechipt. Wit op wangen, witte borst, buik en linker voorpoot. Draagt bruin bandje met kattenbelletje (mits niet verloren).

Wolvega, Heerenveenseweg: sinds 17 juli poes Sissie, 11 jaar, gesteriliseerd, geen chip. Klein rood/bruin (roestkleur) poesje, dat nog vaak gezien wordt als kitten. De binnenkat is waarschijnlijk van het balkon gevallen. Zij is schuw/schuchter en moeilijk te benaderen.

Wolvega, Haulerdwarsweg: sinds 18 juli (opnieuw) kater Bink, 2 jaar, gecastreerd, gechipt. Cypers rood gemarmerd, witte kin, witte bef, wit aan de pootjes in ieder geval rechts voor een wit voetje. (Trackerbandje op de foto heeft hij inmiddels niet meer).

Wolvega, Lijsterstraat: sinds 19 juli kater Doede, 7 jaar, gecastreerd, geen chip. Cypers roodgestreept, ogen staan dichter bij elkaar dan normaal gezien bij katten.

Wolvega, Merelstraat: sinds 20 juli parkiet Turbo, 1,5 jaar, blauwe borst en
een lichter kopje, paars/roze ring om de poot.

De Hoeve, Jokweg: sinds 21 juli poes Jut, cypers grijs/zwart (gestreept) met wit, 1 jaar, gesteriliseerd en gechipt. Grijs met wit op haar wangen, een witte borst en aan de voorpoten witte teentjes en aan de achterpoten meer wit. Jut is een kat die veel op onderzoek uit gaat. Ze is al eens meegereden met iemand, omdat ze achterin de bestelbus was gekropen. Is ook in de buurt al aardig bekend omdat ze overal naar binnen durft.

Contact

Tel.: 088 - 0064695, wolvega@amivedi.com , www.amivedi.nl

Nieuws

menu