Amivedi zoekt en vindt katers

Gevonden kat in Noordwolde.

Gevonden kat in Noordwolde. Amivedi

De afdeling Wolvega e.o. van Amivedi ontving deze week zes meldingen.

Vermist: Zandhuizen, IJkenweg sinds 14 augustus poes Ollie, cypers grijs (gestreept) met rood en wit, 4 jaar, gecastreerd, gechipt. Ollie is een half grijs/ half rode kat. Is naar buiten geglipt en dus niet bekend in de omgeving.

Vermist: Wolvega, Dr.Schaepmanstraat sinds 20 augustus kater Zeus, wit met zwart, 1 jaar, gecastreerd, geen chip. Zwarte staart, 1 zwart oor en 1 half zwart oor.

Gevonden: Noordwolde, Jokweg op 13 augustus een zwart/witte kat met een wit gezicht, meest wit aan de onderkant en heeft een wit puntje aan haar staart. Geen chip en daardoor zit ze sinds 22 augustus in het asiel. Heeft nog een recente hechting bij navel. Onlangs gesteriliseerd of geopereerd aan iets anders. Het lijkt alsof de kat lang haar heeft op 1 van de foto’s, maar dit is niet zo.

Gevonden: Wolvega, Wollegras op 18 augustus een cypers bruin/zwart (gestreept) met witte kater zonder chip. Hij heeft een wit gezicht, meest wit aan de onderkant, witte poten en een halsbandje om.

Gevonden: Noordwolde, Jokweg op 19 augustus een wit met zwarte poes zonder chip. Wit gezicht, witte borst en in ieder geval witte voorpoten. Opvallende staart met een stuk wit in het midden. Operatiewondje aan de buik.

Gevonden: Noordwolde, Industriestraat op 24 augustus een overleden ongecastreerde licht cypers rode (gestreepte) met witte kater zonder chip. Deze kater heeft een witte kin, witte kousen achter, witte halve sokjes voor, witte bef, kort staartje.

wolvega@amivedi.com