Amivedi zoekt baasje en beestje

Vermiste kat Mickey uit Wolvega. AMIVEDI

Stichting Amivedi, Meldpunt Wolvega e.o., meldt de volgende vermiste en gevonden huisdieren:

Vermist

Wolvega, Oppers: sinds 4 september kater Mickey, 8 jaar, gecastreerd, geen chip. Cyperse grijze kat met een witte kin en borst en twee witte voetjes aan de voorpoten en witte sokjes aan de achterpoten.

Wolvega, Geraniumstraat: sinds 6 september kater Zooff, cypers grijs/zwart (gestreept) met wit, 2 jaar, gecastreerd, geen chip. Zooff is klein, heeft wit tussen zijn ogen, witte wangen, een witte borst en wit aan zijn poten.

Munnekeburen, Voetpad: sinds 10 september kitten Panter, ruim 3 maanden, ongecastreerd, gechipt. Panter is een jong gestreept bruin katertje met een smalle bouw.

Gevonden

Wolvega, Eikenlaan: op 3 september een wit kortharig konijn met flaporen.

Noordwolde, Hellingstraat: op 5 september een overleden kleinere cypers grijze kat, waarschijnlijk een poes maar dat is niet zeker, geen chip en in vergaande staat van ontbinding. Meer info: dierenambulance De Wouden, 06 20454312.

De Blesse, Markeweg: op 10 september een overleden jong zwart/wit katertje zonder chip. Hij heeft een wit kinnetje, witte borst en veel wit op de pootjes, wit op buik, zwart op het kopje, zwarte rug en zwart staartje. (Meer info: 06-20454312, dierenambulance)


Contact

Tel.: 088 - 0064695, wolvega@amivedi.com , www.amivedi.nl

Nieuws

menu