Amivedi zoekt baasje en beestje

Vermiste kater Tijger uit de Stellingenweg in Nijeholtpade. Amivedi

Wolvega - De stichting Amivedi, Meldpunt Wolvega e.o., meldt de volgende vermiste en gevonden huisdieren:

Vermist

Nijeholtpade, Stellingenweg: sinds 30 augustus kater Tijger, 2 jaar, zwart, volle vacht, grote ogen, hoge miauw, gecastreerd en gechipt.

Scherpenzeel, De Ribbe: sinds 2 september kater Lily , zwart met wit, 2 jaar, gecastreerd, geen chip. overwegend zwarte kater met een wit streepje tussen zijn ogen en wat wit op beide wangen, wit onder zijn kin, wat wit aan zijn poten en op zijn buik. Hij heeft een zwarte vlooienband om als hij die niet verloren heeft.

Gevonden

Wolvega, Erica: rond 8 mei een cypers grijs (gestreepte) met rood en witte kat. De kat heeft een witte bef en aan de linkerkant witte voetjes aan de poten en aan de rechterkant witte teentjes. Beige punt aan de staart.

Wolvega, Jacob Jordaensstraat: op 30 augustus een cypers grijs/zwarte (gestreepte) met witte kater, gecastreerd, geen chip, hij heeft 2 grijs/zwarte vlekken op het kopje, op de rug grijs/zwart gestreept.Boijl, Boijlerweg: op 3 september een overleden kat, overwegend wit met wat zwart op het kopje en in ieder geval op de linker zij een grote zwarte vlek. Zwarte staart met een opvallende wit stukje net boven het midden van de staart, geen chip.


Contact

Tel.: 088 - 0064695

wolvega@amivedi.com

www.amivedi.nl

Nieuws

menu