Gaatze Bosma gangmaker op Zuiderfeest in Noordwolde

Gaatze Bosma. YouTube

Voor de zevende keer wordt komend weekeinde in Noordwolde-Zuid het ‘Zuiderfeest’ gehouden. Zo is er zaterdagavond een optreden van het Friese zangtalent Gaatze Bosma.

Het feestweekeinde wordt vrijdagmiddag gestart met een spelletjesmiddag en disco voor de kinderen van basisschool De Velden. De feesttent staat ook dit jaar weer aan de Lombokweg. Daar is vrijdagavond een barbecue met aansluitend een feestavond met ‘Dj Frits’.

Kindermiddag

Op zaterdag is er dan wederom een kindermiddag met springkussen, pannakooi en andere activiteiten. Die middag wordt ook een roofvogeldemonstratie gehouden. Valkeniers laten daar zien welke respectvolle band er kan ontstaan tussen de mens en roofvogels. Het wordt aangekondigd als een educatieve show van een uur.

Zaterdagavond wordt het feestweekeinde afgesloten met wederom ‘Dj Frits’, die zorgt voor verschillende soorten muziek. Dan treedt ook feestzanger Gaatze Bosma uit Zwaagwesteinde op. Gaatze zingt niet alleen zijn eigen liedjes, zoals de nieuwste single ‘Eén met de bomen’, maar ook bekend repertoire van anderen.

Nieuws

menu