De Beeldentuin gaat toch open: ‘Muziek met een vleugje dans’

In deze ‘beeldschone’ omgeving exposeren 25 internationale professionele kunstenaars. Beeldentuin en Galerie

De Pol - Liefhebbers van kunst en cultuur kunnen tot en met 27 september weer terecht bij de Beeldentuin en Galerie in De Pol. Dit jaar is de tuin voor de ‘Expositie Beeldschoon’ ingericht van binnen- en buitenbeelden, sieraden, schilderijen en wandobjecten.

Veel kunstwerken zijn geïnspireerd op het thema: ‘Muziek met een vleugje Dans’. In deze ‘beeldschone’ omgeving exposeren 25 internationale professionele kunstenaars in de moderne en hedendaags beeldende kunst met ongeveer 250 verschillende kunstuitingen als kunstwerken, figuratief en non-figuratief met uiteenlopende materialen en technieken.

Toegankelijk

De Beeldentuin en Galerie wil graag toegankelijk zijn voor een groot publiek. Entree wordt dan ook niet gevraagd. Het hek staat op de openingstijden altijd open voor liefhebbers van kunst. „Sfeer, toegankelijkheid, elkaar ontmoeten en van Kunst genieten, dat vinden wij belangrijk”, laten gastheer en gastvrouw Ton en Ria Rietveld weten. Zij ontvangen de bezoekers zoals ieder jaar in een persoonlijk en huiselijke sfeer.

KunstRondje

Een bezoek aan De Pol kan ook gecombineerd worden met het ‘Beeldschoon & Weldadig KunstRondje’. Ton en Ria hebben dit kunstrondje in 2018 gemaakt. De route gaat door Friesland, Drenthe en Overijssel. Op 10 andere locaties zijn 3 of meer binnen- en buitenbeelden geplaatst.

De ‘Expositie Beeldschoon’ bij Beeldentuin en Galerie is te bezoeken tot 27 september tussen 13.00 en 17.00 uur. Andere dagen kan op afspraak.

Meer informatie via (06) 30332868 of www.expositie-beeldschoon.nl / www.weldadigoord.nl .

Nieuws

Meest gelezen