Cabaretgroep Twee Recht Twee Averecht werkt op de lachspieren in Oldetrijne

Lenus van der Broek

Oldetrijne - In een bomvol Dorpscentrum in Oldetrijne vermaakte vrijdagavond de cabaretgroep 'Twee Recht Twee Averecht' uit Willemsoord de bezoekers. Met de nodige dosis humor maakte Twee Recht Twee Averecht het publiek deelgenoot van hun ongemakken en gaven zij een helder advies.

De lachspieren kwamen goed los. Het thema in hun 18e programma is: ‘Frontale Confrontatie’. Na afloop kregen de artiesten een staande ovatie.

Met een knipoog en een kwinkslag werd het leven van alledag op de hak genomen, waarbij serieuze actualiteiten niet uit de weg werden gegaan. De grote lijn van hun programma ligt vast, maar geen avond is hetzelfde. Actuele en/of plaatselijke gebeurtenissen worden graag uitvergroot. Jong en oud kon hun hilariteit waarderen. Alles wordt zelf geschreven, gecomponeerd en de aankleding van het podium, inclusief het licht/geluid wordt door henzelf verzorgd.

De groep gaf nog een hint aan iedereen: ga elke ochtend even voor de spiegel staan, recht je rug en kijk jezelf dan eens vriendelijk aan en dan zeg je deze woorden, zeg ze luid en goed: je bent de leukste mens die ik ooit heb ontmoet.

De cabaretgroep bestaat uit vier artiesten, Janet Marks, Lucina Bolding en Alie Stroeve en Janet van Veen, zang en muziek. Zie ook  www.tweerechttweeaverecht.nl .

Nieuws

Meest gelezen