Bökkers wederom op festival in Oosterstreek

Het affiche van het Over de heg festival. Eigen foto

‘Overdeheg-pop’ in Oosterstreek is definitief verhuisd naar de zomer en heet nu het Overdeheg-festival. Een vorig jaar door corona gedwongen verhuizing bleek super te bevallen. Daarom is het op vrijdag 26 en zaterdag 27 augustus weer feest in Oosterstreek. Inmiddels is het volledige programma bekend.

Vrijdagavond 26 augustus start het feest met the Wetnecks. Zij spelen muziek uit de Nederlandse hitlijsten met een mix van bluegrass, country, dance, polka en rock&roll. Bökkers sluit net als een jaar geleden de avond af. Deze rockband uit het Overijsselse Salland band, bekend van de Zwarte Cross, staat volgens de organisatie altijd garant staat voor een feestje op het podium.

Bökkers scoorde een Top2000-hit met ‘Iederene Hef Een Reden’ en is bekend van nummers als ‘Annie Uut De Bochte’ en ‘Baat Het Niet Dan Schaadt Het Niet’. Tussendoor is er op vrijdag het optreden van ‘de boodschappers van het algemene nut’, een zang en orgelduo met opvallende uitvoeringen van klassieke pop- en rockhits.

René Karst

De Drentse zanger/entertainer René Karst start het feest op zaterdagavond met een ‘atje voor de sfeer’ en andere van zijn singles, zoals ‘Liever te dik in de kist en ‘tarwesmoothie’. Het feest wordt voortgezet door meidenband Rebel Rose. Ronnie Ruysdeal, de ex-leadzanger van De Sjonnies maakt de line-up voor de zaterdagavond compleet.

Kaarten voor deze feest tweedaagse zijn verkrijgbaar via http://www.overdehegpop.nl

Nieuws

menu