Voetbalvereniging Oosterstreek is gastheer van Willy Veldhuizen Kerstzaalvoetbaltoernooi

Alfo Flobbe namens Zandhuizen in actie tijdens het toernooi in 2017. Toen nog op het Oosterstreek Kerstzaalvoetbaltoernooi, tegenwoordig heeft het toernooi een nieuwe naam. Archieffoto: Piet Bosma

Voetbalvereniging Oosterstreek is op 26 en 27 december gastheer van het Willy Veldhuizen Kerstzaalvoetbaltoernooi. Er wordt daarbij gevoetbald op de sportvloer van sporthal de Duker in Noordwolde. Op Tweede Kerstdag begint het toernooi om 12.30 uur.

De wedstrijden zijn op deze eerste dag van het toernooi tot 17.00 uur. Op 27 december wordt er gespeeld van 14.00 tot 19.30 uur. Naast gastheer Oosterstreek zijn er negen andere deelnemende teams. Het gaat om Wolvega 1 en 2, Olde Veste, Olyphia 1 en 2, Trinitas, Oldeholtpade, VWC en Blokzijl.

Er wordt in een halve competitie tegen elkaar gevoetbald. Op grond van deze halve competitie wordt de eindstand opgemaakt. Arbiters op het toernooi zijn Eddie Gijssen en Meine Spitse.

Nieuwe naam

Het sinds 1989 vermaarde vv Oosterstreek Kerstzaalvoetbaltoernooi kreeg bij de editie van 2017 een nieuwe naam ter ere van het op de A.L.V. afgetreden bestuurslid Willy Veldhuizen. De vereniging wil daarmee de naam van een van de grondleggers van het toernooi, die nog steeds ieder jaar een van organisatoren is, verbinden aan dit jaarlijkse evenement met Kerst: oftewel het Willy Veldhuizen Zaalvoetbaltoernooi.

Nieuws

menu