Tweede editie van 'De Stellingwerfse Voetbalweek, inschrijven kan al

FOTO LENUS VAN DER BROEK

Na een geslaagde eerste editie in 2021, komt er een tweede editie van de Stellingwerfse Voetbalweek, die wordt gehouden bij FC Wolvega van 18 tot en met 22 juli. Deze voetbalweek is voor jongens en meisjes van 6 tot en met 15 jaar uit de hele regio. Tijdens deze week staan er weer vele voetbalactiviteiten op de planning. Enkele onderdelen die op het programma staan, zijn: bubbelvoetbal, skill games, techniekvoetbal, partijspelen, kooivoetbal, poeierbal/honkvoetbal.

De groepen worden ingedeeld op leeftijd en de vorige editie liet zien dat het geweldig was om kinderen van vele clubs bij elkaar in de groep te hebben. Inmiddels zijn de inschrijvingen geopend en staat de teller al op meer dan 120 inschrijvingen in slechts 3 dagen. De aanmeldingen komen uit Wolvega, Noordwolde, Oldemarkt, Oldeholtpade, De Blesse, Munnekeburen, Boijl, Heerenveen, en Nieuwehorne. Het totaal aantal deelnemers voor deze week staat op 200. Deelnemers die zich inschrijven wanneer het aantal van 200 is behaald, zullen op de reservelijst worden geplaatst. Aanmelden kan via de website van de voetbalweek .

Tijdens de 2e editie wil de organisatie weer graag de verbinding zoeken met de bedrijven uit de regio. Vorig jaar waren er maar liefst 28 bedrijven die deze week sponsorden. Sponsoren kunnen kiezen uit 2 pakketten, die te vinden zijn op deze site .

Na de spectaculaire slotdag van de 1e editie (een wedstrijd tegen een elftal van bekende Youtubers/Nederlanders) zal de organisatie ook tijdens de 2e editie zorgen voor een fantastische slotdag. Wat er tijdens die dag op het programma zal staan, zal later via de website en sociale media bekend worden gemaakt.

Nieuws

menu