Rebecca Hoffmann en Femke Hoekstra van de Caprilli zijn Fries kampioen springen

Femke Hoekstra op Roza’s Marissa en Rebecca Hoffmann op Mr. Lex. EIGEN FOTO Eigen foto

Tijdens de Friese kampioenschappen in Harich deden leden van PSV de Caprilli wederom goede zaken. Rebecca Hoffmann sprong na haar outdoortitel in het 1.00 springen categorie C ook naar een indoortitel.

Femke Hoekstra werd niet alleen Fries kampioen in het 1.00 springen categorie D/E, maar ook reservekampioen in het 0.90 springen categorie D/E.

Rebecca & Mr. Lex

Het 1.00 parcours op de Friese kampioenschappen is bekend terrein voor Rebecca Hoffmann en haar C pony Mr. Lex. Tijdens de outdoorkampioenschappen sleepten ze de titel in de wacht in het 1.00 parcours. Hier voegden ze nu de indoortitel aan toe. Deze hoogte is de hoogst mogelijke klasse in de categorie C. Vorig jaar werd de combinatie Fries kampioen op de indoorkampioenschappen in het 0.90 parcours. Rebecca en Mr. Lex verschijnen in maart aan de start van de 1.00 meter categorie C op de Nederlandse kampioenschappen.

Femke Hoekstra

Femke Hoekstra verscheen met drie pony’s aan de start in Harich. Met Roza’s Marissa was na een foutloze eerste ronde en een razendsnelle foutloze barrage goed voor de titel in de klasse 1.00 categorie D/E. Met pony Eldorado’s Beautiful Hope verdiende Femke de tweede plek in het 0.90 springen voor D/E pony’s. Met dit resultaat werden ze reservekampioen. Met pony Elisa was een balkje in deze klasse net niet genoeg om in de prijzen te vallen. Ook Femke Hoekstra ontving een startbewijs voor de Nederlandse kampioenschappen in het federatiecentrum in Ermelo.

Nieuws

menu