Ondanks nieuw contract stopt trainer Jeroen Dekker bij Oosterstreek; oude bekende neemt het roer over

Jeroen Dekker tijdens de training van Oosterstreek. Rens Hooyenga

Hoewel vv Oosterstreek enige maanden geleden het contract met Jeroen Dekker verlengde, gaan de hoofdtrainer en de club toch uit elkaar.

Door persoonlijke omstandigheden is het voor Dekker niet mogelijk om consequent aanwezig te zijn en de focus op Oosterstreek te hebben. Dekker en de club zijn tot de conclusie gekomen dat het voor Oosterstreek passender was op zoek te gaan naar een andere hoofdtrainer.

Voor de vijfdeklasser kwam het stoppen van Dekker en de zoektocht naar een nieuwe trainer op een slecht moment. De schoolvakantie was al begonnen en de voorbereiding op het nieuwe seizoen al aanstaande.

Jan ‘Broer’ Nieuwland werd bereid gevonden het coachen weer op te pakken. Nieuwland was tussen 2007 en 2015 al hoofdtrainer van Oosterstreek. De technische staf voor 2021-2022 bestaat verder uit Ronald Grit, Christian van der Zande en Gerdo Heite. Oosterstreek is nog met Jeroen Dekker in gesprek of en op wat voor manier hij nog iets voor de vereniging kan betekenen. Onder leiding van Dekker promoveerde Oosterstreek naar de vierde klasse.

Nieuwe doelen

Deze week zijn op het hoofdveld van Oosterstreek nieuwe doelen geplaatst. Daarnaast is het gras vervangen. Tot 5 september, de dag van de eerste bekerwedstrijd, wordt het veld gespaard. Tot die tijd wordt er gespeeld op het tweede veld.

Nieuws

menu